Dome.se/Inredningstips/Billig ändring med stor effekt

Billig ändring får stor effekt

Vet du hur man på ett snabbt och enkelt sätt helt kan förändra hur ett rum upplevs? Till exempel att ta rummet från att vara ljust och luftigt, till att vara ombonat och mysigt? Det är egentligen ganska enkelt faktiskt, samtidigt som det inte behöver kosta särskilt mycket; man tar helt enkelt och byter tapeter! Visserligen kan det ta lite tid att tapetsera om, särskilt om man skall göra det själv, men kostnaden för materialet (dvs. tapetklister och själva tapeterna) behöver inte alls bli speciellt stor. Den skillnad som nya tapeter kan medföra är dessutom extremt stor, och dessutom är valfriheten alldeles enorm när det kommer till tapeter. Antalet olika mönster, färger och stilar är häpnadsväckande stor.

Oändliga valmöjligheter

När det sedan kommer till att leta efter och hitta den rätta tapeter så är det inte alla som vet om det här, men det går faktiskt att göra online. Faktum är att utbudet av tapeter online är alldeles otrolig, man kan sitta och skrolla i timmar och kolla på olika mönster. Man frågar nästan sig själv om det verkligen kan finnas så här många olika tapeter att välja mellan?

Med det sagt vill vi också avsluta med en liten uppmaning: ta och verkligen titta på dina tapeter. Är de tapeter du ser framför dig verkligen de tapeter du vill ha, eller skulle din bostad kunna få ett lyft genom ett byte av tapeter? Många som är intresserade av inredning fokuserar oftast nästan bara på möbler och liknande, och glömmer tapeterna, gör inte samma misstag du också!

Vacker och snirkligt mönstrad tapet.

Skrivet av Stina Nilsson

Skriv en kommentar