Om Dome

Dome är ett internetbaserat magasin med fokus på inredning. Det är den korta sammanfattningen av vad vi gör och vad vi är. Men naturligtvis är det inte så enkelt; inredning kan ju vara så mycket, och även om vi försöker täcka det mesta så är det ju inte möjligt. Vad vi på Dome gör är del hemma hos-reportage hos företag och privatpersoner, som kan stoltsera med inredning som är intressant på ett eller annat sätt, och dels allmänna artiklar om inredning sedd från alla möjliga vinklar. Om du är någon som har en privatbostad eller ett företag med en intressant inredning, och vill dela med dig av den, så kontakta oss gärna. Vi söker ständigt efter företag och privatpersoner att besöka och skriva om.

Dome Magasin har inte funnits så länge; vi startade det hela 2013, och det hela tog längre tid än vi först anade. Tankarna på att starta ett inredningsmagasin på nätet hade vi dock burit på länge, och de första diskussionerna om vad som skulle bli Dome Magasin hade vi redan 2010. Vi kände att det inte fanns ett inredningsmagasin som var som vi ville ha det, och det bästa sättet att åtgärda det på var givetvis att själva starta ett! Ett problem var då att ingen av oss hade någon erfarenhet av vare sig journalistik eller att bygga hemsidor. Men det vi saknade i kunskap uppväger vi med entusiasm och engagemang. Finns en vilja finns en väg! Det bevisas nu inte minst av att Dome Magasin numera är verklighet och inte bara en dröm.

Dome Magasin är helt enkelt ett projekt byggt på passion och övertygelse, och vi hoppas och tror att vi kommer att gå en ljus framtid till mötes. Det faktum att vi är helt ärliga i det vi gör, och inte skriver bara för pengarna kommer att återspegla sig i våra texter. Entusiasmen för bra och spännande inredning är vår starkaste drivkraft.

Välkommen till Dome Magasin – skapat av inredningsentusiaster för inredningsentusiaster.

Om du har några idéer om saker vi borde skriva om, kontakta oss gärna. Vi är öppna för alla sorters förslag.