Ett smart tips för företag

Den här artikeln kommer inte att handla om inredning, men som ni vet så är vi ju ett magasin med fokus på inredning men som också tar upp en del andra ämnen. Sådana ämnen har det dock varit lite tomt på den senaste tiden, och även om vi helt enkelt inte kan få nog av inredning så tycker vi ändå att det finns ett värde i att blanda upp innehållet med lite annat också – och det är också den uppfattningen vi har fått av er läsare. Vi vill påminna om att ni alltid är varmt välkomna att komma med feedback, idéer, förslag och önskemål. För det är trots allt lika mycket för er skull som för vår egen som vi driver där här nätmagasinet. Vi vill veta vad ni tycker och tänker om vårt innehåll så att vi alltid kan sträva efter att bli ännu bättre!

Så, här kommer alltså ett reportage om något som inte alls har med inredning att göra men som vi ändå tror att många kan ha nytta av. Och då pratar vi av personliga erfarenheter. Vi skulle nämligen vilja tipsa er som är företagare om ett kvalitetsledningssystem som heter AM System (ni hittar det på amsystem.com).

AM System – ett kvalitetsledningssystem som fungerar

AM System är ett ledningssystem som gör kvalitetsarbetet på företaget enkelt. Vilken bransch ni är i spelar mindre roll eftersom tjänsten kan anpassas efter behoven på arbetsplatsen genom att man väljer ett eller flera av tjänstens program. Det man inte har nytta av behöver man således inte ha något att göra med. AM System är en molntjänst vilket gör det hela väldigt enkelt och smidigt då man alltid har tillgång till allt i molnet. Det hela är uppbyggt i tre delar, vilka vi ska förklara lite närmare här.

Ärende

I ärendehanteringssystemet hanterar man rapporter, avvikelser och andra ärenden. Det kan till exempel handla om kundklagomål, supportärenden eller leverantörsbedömningar. Med andra ord gör tjänsten det enkelt för er att med programmets inbyggda rutiner och processer hantera ärenden och egenkontroll.

Dokument

Dokumenthanteringssystemet handlar om att skapa, samla och dela dokument så att man har allt på ett och samma ställe. Här kan man till exempel hantera policyer, rutiner, processer, protokoll, instruktioner och avtal.

Underhåll

Med underhållssystemet skapar man sig en överblick över företagets underhåll. Här handlar det till exempel om förebyggande underhåll, felrapportering, intern eller extern service och förråd och inköp. Det handlar om att ha kontroll över vad som behövs och vem som ska göra vad, som till exempel vilka oljor en maskin behöver och när den ska underhållas.

Enkelt, smidigt och samlat på ett och samma ställe

Sammanfattningsvis kan man säga att det här ledningssystemet är en tjänst som passar de allra flesta företag och som verkligen kan göra kvalitetsarbetet mycket enklare och smidigare. Att det är en molntjänst, det vill säga att allt är samlat på ett och samma ställe, är en stor fördel då man dels kan ha det tillgängligt var man än är och då det gör att alla kan ta del av det på enkelt sätt. AM System kan varmt rekommenderas!

Kategori: Inredning

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *