Billig ändring får stor effekt

Klassiska tapeter. Foto: Bygghemma.se

Klassiska tapeter. Foto: Bygghemma.se

Hur kan man på ett snabbt och enkelt sätt helt förändra hur ett rum upplevs? Till exempel ta det från ljust och luftigt till ombonat och mysigt? Det är egentligen rätt så enkelt samtidigt som det inte behöver kosta speciellt mycket: man tar och byter ut tapeterna! Visserligen tar det lite tid att tapetsera om, speciellt om man ska göra det själv, men kostnaden för material, som tapetklister och själva tapeterna, är inte speciellt hög. Den skillnad som nya tapeter kan göra är dessutom skyhög. Dessutom är valfriheten helt enorm. Antalet olika färger, mönster och stilar är häpnadsväckande.

Jag vet vad jag talar om, jag har nämligen nyligen köpt tapeter på nätet, och trodde först inte mina ögon. Kan det verkligen finnas så här många olika tapeter att välja mellan? Efter att ha kollat igenom ett antal hundra tapeter och det fortfarande var dubbelt så många kvar så insåg jag att jo, så många olika tapeter finns det. Det gör att det kan ta tid att välja när man köper sina tapeter online, men det gör absolut ingenting. Det är kul att kolla igenom de olika mönster och färger som finns och man kan vara säker på att förr eller senare hitta exakt vad man vill ha.

Därför vill jag också avsluta med en liten uppmaning: titta på dina tapeter! Är de verkligen de tapeter du vill ha eller skulle bostaden tjäna på ett byte? Många som är intresserade av inredning fokuserar på möbler och liknande och glömmer tapeterna. Gör inte samma misstag!

Kategori: Inredning

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *